O NAMA

RENT A CAR BANJA LUKA CIJENE

Vaša putovanja, naša briga.

Tražite ekonomičan način putovanja? Drive vam nudi najpovoljnije cijene za iznajmljivanje vozila. Naša agencija pruža širok spektar vozila po pristupačnim tarifama, bez skrivenih troškova ili neugodnih iznenađenja. Uživajte u slobodi kretanja uz naše povoljne cijene iznajmljivanja vozila i ostvarite svoje putničke snove bez obzira na budžet. Rezervišite svoje vozilo danas i krenite na put s Drive-om!

Kvalitetna vozila

Vozila bez greške, nepogrešiva usluga. U Drive rent a car agenciji, naša vozila su pažljivo održavana i redovno pregledana kako bi osigurala vašu sigurnost i udobnost na putu. Bez obzira na vaše putne potrebe, možete računati na našu flotu vozila koja pružaju neuporedivo iskustvo vožnje. Rezervišite svoje vozilo danas i uživajte u besprekornom putovanju s Drive-om!

odmor

Rent a car Banja Luka – Drive je smješten u Banjoj Luci, na adresi Đorđa Jovetića 54. Iako smo relativno nova agencija za iznajmljivanje automobila, naše zadovoljne mušterije i pozitivne povratne informacije jasno pokazuju da smo na pravom putu

Pružamo vrhunsku i pouzdanu uslugu iznajmljivanja automobila. Naši stručni timovi su uvijek dostupni kako bi vam pomogli da odaberete pravo vozilo za vaše putovanje. Sa sposobnošću i spremnošću da zadovoljimo zahtjevno tržište rent-a-car usluga, brzo i kvalitetno ispunjavamo vaše zahtjeve za kratkoročno ili dugoročno iznajmljivanje vozila.

Naša vozila su nova, ispravna i redovno servisirana, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom putovanja. Osim sigurnosti, brinemo se i o čistoći i urednosti automobila, što nas čini prvim izborom pri odabiru rent-a-car agencije.

Naša osnovna misija je pružiti brzu i kvalitetnu uslugu, minimizirajući gubitak vremena i obaveza klijenata, te izgraditi čvrstu vezu kroz dugoročnu saradnju. Želimo uspostaviti profesionalan i kvalitetan odnos sa našim klijentima.

Glavni cilj nam je biti dostupan klijentima i pružiti im sigurnu i udobnu vožnju, uz visoke standarde. U dogovoru s vama, vozilo možete preuzeti na dogovorenom mjestu ili u agenciji, a po završetku korištenja, također, vozilo preuzimamo mi na dogovorenom mjestu.

Naša vozila su visokog kvaliteta i opremljena svom potrebnom opremom za vašu udobnost, uključujući klima uređaj, električne podizače stakala, audio sustav, alarm, centralno zaključavanje, AIR bag i drugo.

Ponuda vozila prilagođena je kako poslovnim tako i porodičnim ljudima, mladima avanturističkog duha te svima koji traže visok standard usluge. Učinimo vaše putovanje ugodnim i bezbrižnim. Rent a car Banja Luka – Drive je vaš najbolji izbor!

Godina iskustva
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Vozila
0 +
Radnih sati
0 +

Koliko je dobra Opel Corsa s turbo-benzinskim motorem

Vaša sloboda kretanja počinje ovdje - rent a car koji prati vaše korake!

Naša raznolika ponuda vozila zadovoljava potrebe svih naših klijenata, bez obzira jesu li to poslovni profesionalci, porodice, avanturistički mladi ili oni s različitim obavezama i rasporedima. Kao rent-a-car agencija, trudimo se da ispunimo zahtjeve svih naših klijenata pružajući vozila prilagođena njihovim potrebama. Naš tim je uvijek tu da vam pomogne i olakša proces najma vozila. Rent-a-car Banja Luka – Drive je vaš najbolji izbor, s sva naša vozila osigurana kasko polisom kako biste se osjećali sigurno tokom putovanja. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate i sami se uvjerite zašto smo najbolji!