Peugeot 308

PEUGEOT 308

rent-a-car-banja-luka1
PORODIČNO VOZILO

PEUGEOT 308- RENT A CAR

već od
70,00KM
/dan
5 Osoba
5 Torbi
Manuelni

REZERVIŠITE PUTEM:

Mali potrošač

ENTERIJER

PEUGEOT 308 – rent a car Lako izmenjena unutrašnjost zadržala je sve od ranije poznate kvalitete i mane. U prve svakako spadaju upotrebljeni materijali (obilje mekane i metalizirane plastike), završna obrada i prelep mali sportski upravljač. Naprotiv, pozicija za istim je i dalje diskutabilna, posve je sigurno da ne odgovara svim osobama. Vožnja s volanom u krilu, kako bi se videla kompletna instrument tablu, nije prirodna i zahteva izvesno adaptiranje. I prekidači za stakla mogli su biti pozicionirani više ka napred (ruka se mora saviti u zglobu), osim toga, malo je otvorenih pregrada na komandnoj tabli, zgodnih da se na brzinu odloži

rent-a-car-banja-luka5
rent-a-car-banja-luka6
NAVIGACIJA - DETEKTOR STACIONIRANIH KAMERA ZA BRZINU

OPREMA

Restilizacija je poslužila inženjerima da porade i na elektronskim sistemima, koje pronalazimo kod modernijih modela kuće. Navedimo dolazak adaptivnog regulatora brzine s funkcijom Stop kod automatskog menjača (kod ručnog počevši od 30 km/h), i mogućnošću programiranja distance s vozilom ispred. Pored ostalih praktičnih sigurnosnih sistema navedimo i onaj za urgentno kočenje, poslednje generacije. Detektuje pešake i bicikilste, kako danju tako i noću, počevši od 5 km/h, pa sve do 140 km/h.

MOTOR

U opštoj hajci na dizele, koja ide toliko daleko da ih sve više proizvođača ni ne nude, Peugeot, nekadašnji lider na ovom polju, i dalje ne može bez njih. Barem ne za sada (odgovorni su nedavno izjavili kako su ovi praktično mrtvi i potvrdili da obustavljaju njihov razvoj), i ne bez malog 1.5 BlueHDi, dok je veći 2.0 BlueHDi definitivno izbačen iz 308. A kako je pre izvesnog vremena u penziju poslat i benzinski 1.6, ostade mu samo mali trocilindarski 1.2 PureTech od 110 i 130 ks, i ovde predstavljen dizel od 130 ks (slabija izvedba od 100 ks će isto tako biti ukinuta do kraja godine).

rent-a-car-banja-luka7
seat.png

5

Vrata
transmision.png

Manuelni

Menjač
engine.png

1.5 CC

Dizel motor
cooler.png

AC

Klima

OSTALA VOZILA

Možete izabrati neko drugo vozilo iz naše ponude, za Vaše putovanje.

FIAT 500

cijena
50,00
/dan
2018

Peugeot 208

cijena
60,00
/dan
2018

PEUGEOT 208

Cijena
60,00
/dan
Ocijene

Klijenti o nama!

Ukažite nam Vaše povjerenje, mi smo tu za Vas.