PEUGEOT 308 SW

RENT A CAR PEUGEOT 308SW

peugeot
PORODIČNO VOZILO

PEUGEOT 308SW - RENT A CAR

već od
70,00KM
/dan
4 Osoba
4 Torbi
Manuelni

MINAIMALAN BROJ DANA ZA IZNAJMLJIVANJE JE 3 DANA

REZERVIŠITE PUTEM:

Mali potrošač

Peugeot 308 SW: Prostrani Karavan za Vaše Putovanje

Rent-a-car agencija “Drive” vam nudi Peugeot 308 SW za iznajmljivanje. Ovaj elegantni i prostrani karavan spaja stil, udobnost i funkcionalnost, pružajući vam savršeno iskustvo na putu.

Peugeot 308 SW se ističe svojim sofisticiranim dizajnom i atraktivnim linijama. Sa svojom privlačnom prednjom rešetkom i dinamičnim detaljima, ovaj automobil privlači pažnju gde god da se pojavi. Bez obzira da li putujete sa porodicom ili nosite veći prtljag, Peugeot 308 SW će vas udobno provesti kroz sve avanture.

Unutar kabine, Peugeot 308 SW nudi prostran i dobro organizovan prostor. Sa povećanim prtljažnim prostorom, možete lako smestiti sve svoje stvari i opremu. Kabina je pažljivo dizajnirana sa kvalitetnim materijalima i modernim detaljima, stvarajući prijatan ambijent tokom cele vožnje.

 

peugeot 308

Peugeot 308 SW pokreće snažan i efikasan motor koji pruža dobre performanse na putu. Upravljanje je precizno i udobno, čineći vožnju laganom kako u gradu tako i na dužim relacijama. Sa Peugeot-om 308 SW možete se osloniti na pouzdanu vožnju i dobar balans između snage i ekonomičnosti goriva.

Ako želite iznajmiti Peugeot 308 SW iz naše agencije “Drive”, slobodno nas kontaktirajte radi informacija o dostupnosti, cenama i uslovima najma. Pre potpisivanja ugovora, proverite detalje o osiguranju i depozitu kako biste bili potpuno spremni za svoje putovanje.

Uživajte u vožnji sa Peugeot-om 308 SW iz rent-a-car agencije “Drive” i iskusite praktičnost, udobnost i stil tokom vaših putovanja!

seat.png

5

Vrata
transmision.png

Manuelni

Menjač
engine.png

1.5

Dizel
cooler.png

AC

Klima

OSTALA VOZILA

Možete izabrati neko drugo vozilo iz naše ponude, za Vaše putovanje.
limuzina

CITROEN C3

CIJENA
55,00 KM
/dan
Porodični auto

OPEL KORSA

cijena
55,00
/dan
Porodični auto

OPEL KORSA

Cijena
55,00
/dan
Ocijene

Klijenti o nama!

Ukažite nam Vaše povjerenje, mi smo tu za Vas.