RENT A CAR BANJALUKA – EXPRES

rent-a-car-banja-luka

RENT A CAR BANJALUKA – EXPRES

je kompanija koja se bavi iznajmljivanjem svih vrsta vozila. Danas je iznajmljivanje vozila postala potreba, ako želite da imate svoju slobodu u putovanju. Vrlo često se više isplati iznajmiti automobil, nego putovati komercijalnim prevoznim sredstvima.

Ako putujete poslovno, veoma je bitna tačnost, kako biste ispoštovali svoje klijente i na vrijeme stigli na dogovoreno mjesto, prema tome, bitno je da ste sami gospodari svoga vremena. Upravo je rent a car – EXPRES nešto što vam omogućava takav luksuz. Ako, opet, putujete privatno, automobil vam je potreban za obilaske, provod, ili jednostavno za vaše komotno putovanje, opet savjetujemo iznajmljivanje automobila.

Kada birate automobil za prevoz, morate voditi računa da je kompanija koja iznajmljuje automobil pouzdana. Rent a car Banjaluka – EXPRES je kompanija koju ćete, sigurno, birati ponovo jer smo profesionalni i pouzdani, i brinemo da su naša vozila u najispravnijem stanju i sigurna za naše klijente.

Kod nas možete izabrati automobil po vašoj mjeri. U ponudi imamo male gradske automobile, popularna SUV vozila, velike porodične automobile, kao i luksuzna vozila visoke klase. Ispunjavamo, dakle, sve želje. Vaše je samo da nas kontaktirate i odaberete. Ako niste sigurni koje vozilo je pravi izbor za vas, preporučujemo da se obratite našem stručnom osoblju, kako bi vam pomogli da donesete pravu odluku.

Ono što je sigurno je da su sva naša vozila superiorna u svakom pogledu, i da ćete biti u potpunosti zadovoljni uslugom koju tražite za sebe. Vozila su nova, sigurna i udobna.

Svaki automobil koji imamo u ponudi ima „FUL“kasko osiguranje, 100% potpuno tehnički ispravan. Vozila se redovno provjeravaju i servisiraju, te samim tim, garantujemo sigurnost i ispravnost.

Sva vozila su opremljena pratećom opremom, i imaju čistu i ugodnu unutrašnju kabinu, kako bi vaše putovanje bilo nezaboravno.

Vozila posjeduju GPS uređaje, i imaju navigaciju koja ima instalirane detektore stacionarnih kamera za prekoračenje brzine.

Javite nam se, a mi ćemo učini da vaše putovanje bude udobno, sigurno i nezaboravno.

Gradimo zajedničke uspomene.

blog

Zadnje objavljeno

Pouzdan, kvalitetan i povoljan Rent a Car Banja Luka. Sva vozila su detaljno pripremljena, pregledana, oprana i spremna za siguran i udoban put.