Rent a car Banja Luka EXPRES

rent-a-car-banja-luka-peugeot-208

RENT A CAR BANJALUKA – EXPRES

Peugeot 208, za razliku od svog stalnog konkurenta renoa klio, donosi istisnku revoluciju u pogledu estetike i tehnoloških rješenja. Inovativna rješenja, stavili su ovog malog ljepotana ispred glavnog konkurenta.

Potpuno inovativan stil

Da bi ostvario namjere, da potpuno izmjeni stil, proizvođač je pribjegao velikim izmjenama. Premda, na prvi pogled se čini da su mnogi detalji prosto preuzeti sa drugih pežoovih modela.

Prednji dio automobila je upečatljiv, sa maskom hladnjaka koja je gabaritna, sa svjetlima i velikim vjetrobranskim staklom. Zadnji kraj je, mogli bismo reći, mini-verzija većeg modela pežoa, popularne 508- ice. Ono što je posebno na ovom modelu pežoa, jeste da je proizvođač htio da se odmakne od tradicionalnog izgleda 208- ice, ali je dat omaž posebnom 205 GTI modelu, jer nas ovaj model Peugeot 208 vozila, zapravo podsjeća na 205- icu.

Pežo 208 je dugačak 4, 05 metara, što je za cijelih devet centimetara duže od prethodnika, a karoserija mu je spištena, pa je niži za tri centimetra. Međuosovinski razmak i širina je ista kao i kod prethodnika.

Nove mjere donose dinamičan izgled, a posebno u prilog ovoj izjavi ide i izgled poklopca motora, koji je duži i u odnosu na cestu zauzima paralelnu poziciju. Gledano iz perspektive profila, ovaj novi ljepotan, zapravo, više podsjeća na sedan.

Proizvođač ovog automobila garantuje bolji vozački ugođaj, kao i nižu potrošnju goriva, jer je ukupna težina smanjena za trideset kilograma.

Pogon

Proizvođač se u ovom segmentu držao postojeće provjerene pogonske varijante: benzinski 1.2 Pure Tech trocilindarske jedinice (sa 75 konjskih snaga, 100 konjskih snaga i 130 konjskih snaga), dizel motora 1.5 Blue Hdi od 100 ks.

Rent a car Banja Luka EXPRES u ponudi ima ovaj automobil, može biti u vašim sigurnim rukama ako ga iznajmite u našim poslovnicama. Može se pokazati kao dobar za gradsku ali i vožnju van grada.

Dođite u prostorije našeg rent a car salona EXPRES u Banjaluci, i uvjerite se da je Peugeot 208 automobil izmišljen baš za vaše potrebe.

blog

Zadnje objavljeno

Pouzdan, kvalitetan i povoljan Rent a Car Banja Luka. Sva vozila su detaljno pripremljena, pregledana, oprana i spremna za siguran i udoban put.