Peugeot 308 SW

peugeot

70 KM/Dan

5 putnika
5 torbi
mehanički

REZERVIŠITE PUTEM:

Rent-a-car agencija “Drive” nudi Peugeot 308 SW za iznajmljivanje. Peugeot 308 SW je elegantna i prostrana karavan verzija automobila koja kombinuje stil, udobnost i funkcionalnost.

Peugeot 308 SW se ističe svojim sofisticiranim dizajnom i atraktivnim linijama. Sa svojom privlačnom prednjom rešetkom i dinamičnim detaljima, izdvaja se na putu. Bez obzira da li planirate porodično putovanje ili prevoz većeg prtljaga, Peugeot 308 SW pruža udobnost i fleksibilnost koja vam je potrebna.

Unutar kabine, Peugeot 308 SW nudi prostran i dobro organizovan prostor. Sa povećanim prtljažnim prostorom, možete lako smestiti sve svoje stvari. Kabina je pažljivo dizajnirana sa kvalitetnim materijalima i modernim detaljima, pružajući vam prijatan ambijent tokom vožnje.

Peugeot 308 SW ima snažan i efikasan motor koji pruža dobre performanse na putu. Upravljanje je precizno i udobno, a automobil se lako upravlja kako u gradu tako i na dužim relacijama. Sa Peugeot-om 308 SW možete se osloniti na pouzdanu vožnju i dobar balans između snage i ekonomičnosti goriva.

Ukoliko želite iznajmiti Peugeot 308 SW iz agencije “Drive”, slobodno se raspitajte o dostupnosti, cenama i uslovima najma. Pre potpisivanja ugovora, važno je proveriti detalje o osiguranju i depozitu.

Uživajte u vožnji sa Peugeot-om 308 SW iz rent-a-car agencije “Drive” i iskusite praktičnost, udobnost i stil tokom vaših putovanja!

Peugeot 2008

60 KM/Dan

5Torbi

5 Osoba

Mehanički

Opel Korsa

55 KM/Dan

5Torbi

5 Osoba

Mehanički

peugeot 208

Peugeot 208-01

55 KM/Dan

5Torbi

5 Osoba

Mehanički