Citroen C4 automatik

AUTOMATIK

PORODIČNO VOZILO

CITROEN C4 - RENT A CAR

već od
70,00KM
/dan
4 Osoba
4 Torbi
Manuelni

MINAIMALAN BROJ DANA ZA IZNAJMLJIVANJE JE 3 DANA

REZERVIŠITE PUTEM:

Mali potrošač

ENTERIJER

Automatski mjenjač omogućava glatko prebacivanje brzina bez potrebe za ručnim mijenjanjem. To čini vožnju jednostavnijom i manje napornom, posebno u urbanim područjima s čestim zaustavljanjima i pokretanjima. Dizel motor, s druge strane, nudi snažne performanse uz veću ekonomičnost goriva. To znači da ćete uživati u ugodnoj vožnji s manjim troškovima goriva.

Citroen C4 takođe nudi prostranu unutrašnjost i udobna sjedišta, što ga čini idealnim za duža putovanja ili porodične izlete. Praktični prostor za prtljag takođe olakšava prevoz svih vaših potrebnih stvari.

rent-a-car-banja-luka3
rent-a-car-banja-luka4
NAVIGACIJA - DETEKTOR STACIONIRANIH KAMERA ZA BRZINU

OPREMA

Kada je reč o dimenzijama, Fiat 500 je mali automobil sa dužinom od oko 3,5 metara, širinom od oko 1,6 metara i visinom od oko 1,5 metara. Međutim, uprkos svojoj veličini, ovaj automobil je vrlo funkcionalan, sa dovoljno prostora za četiri putnika i prtljag kapaciteta do 185 litara.

Fiat 500 1.2 takođe može biti opremljen raznim karakteristikama, uključujući klima uređaj, centralno zaključavanje, električne prozore i retrovizore, kao i Bluetooth povezivanje i audio sistem sa USB priključkom.

Uz to, Citroen je poznat po svojim inovativnim sigurnosnim sistemima. C4 je opremljen naprednim sigurnosnim funkcijama poput sistema za održavanje trake, sistema za prepoznavanje umora vozača i sistema za automatsko kočenje u hitnim situacijama. To pruža dodatnu zaštitu za vas i putnike.

Ukratko, Citroen C4 s automatskim mjenjačem i dizel motorom nudi udobnost, efikasnost i sigurnost. Bez obzira da li planirate duže putovanje ili samo svakodnevnu vožnju po gradu, C4 će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti užitak u vožnji.

seat.png

5

Vrata
transmision.png

Automatik

Menjač
engine.png

1.8

Dizel
cooler.png

AC

Klima

OSTALA VOZILA

Možete izabrati neko drugo vozilo iz naše ponude, za Vaše putovanje.
GP 2019

PEUGEOT 308

CIJENA
70,00 KM
/dan
2018

Peugeot 208

Cijena
60,00
/dan
2018

Peugeot 208

Cijena
60,00
/dan
Ocijene

Klijenti o nama!

Ukažite nam Vaše povjerenje, mi smo tu za Vas.